Des de la Fonda Sala no es pretén la classificació en cap corrent de cuina específic perquè es valora la llibertat, la creativitat i es defensa la personalitat d'una cuina pròpia, això sí, en el restaurant s'aposta per els productes de temporada escollint, sempre, els de màxima qualitat.

Així doncs, no es vol deixar de banda una de les millors matèries tractades en aquest establiment, com és la caça, un producte que agafa un protagonisme especial quan s'obre el vedat (des d'octubre fins a finals de gener). En Toni ha sabut tractar i elaborar fins al punt culminant de dedicar-li unes jornades gastronòmiques, juntament amb l'altre producte estrella de la temporada i que també la nostra terra ens proporciona, la tòfona. Aquestes jornades es celebren a finals de gener i a principis de febrer.

El fet d'estar entre mar i muntanya ens fa que la resta de l'any també es pugui gaudir d'una rica carta en productes frescos de la temporada, i de la resta de productes que trobem regularment a la nostra zona com són les patates del bufet, o el porc i els seus derivats, com els embotits.
 
   
 
Plaça Major, 17 - 08516 OLOST DE LLUÇANÈS - T 93 888 01 06 - F 93812 90 68 - disseny: ntc.cat