TRAJECTÒRIA TONI SALA I EQUIP HUMÀ ACTUAL
 

La Fonda Sala és un establiment familiar al bell mig del poble d'Olost, situat a l'extrem nord-occidental de la comarca d'Osona, concretament al Lluçanès. És una zona tranquila i boscosa, de tradicions agrícoles i ramaderes.
En aquest marc hi trobem en Toni Sala, ànima, xef i director de l'establiment que, de mica en mica, ha anat introduint les seves experiències, traduïdes al plat en menges gastronòmiques d'alta qualitat. Aquestes foren fruit d'una llarga estada a la capital catalana, Barcelona, on passà per cuines memorables.
Durant la dècada dels vuitanta, en Toni i l'Aurora -l'altra peça imprescindible en el funcionament del restaurant-, van posar en marxa un nou espai: una sala comfortable, ample i elegant, on en Toni va poder reflexar millor la cuina que proposava, i que segueix en l'actualitat, amb innovacions, i amb una progressiva evolució cap a les noves tendència culinàries.
A més d'aquest espai gastronòmic, pel qual molta gent fa peregrinatge, la Fonda ofereix els serveis que li donen nom a la fonda, com és el menú diari, basat en una cuina casolana i un ambient familiar, amb un servei d'habitacions on poder descansar i gaudir de la tranquil·litat que un poble com Olost pot proporcionar.
 
   
 
Plaça Major, 17 - 08516 OLOST DE LLUÇANÈS - T 93 888 01 06 - F 93812 90 68 - disseny: ntc.cat